fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Odprti poziv

Creative Business Cup Slovenia 2021

Rok za prijave: 4. maj 2021

Letos prvič izbiramo zmagovalni kreativni stratup, ki bo Slovenijo zastopal na svetovnem finalu in se predstavil med 80 drugimi kreativnimi podjetji.

 

Creative Business Cup Slovenija je več kot tekmovanje – je destinacija za vse kreativce, inovativne snovalce in bodoče voditelje. Je priložnost, da navežete stik z vlagatelji, strokovnjaki in drugimi startupi, da vas navdušijo navdihujoče zgodbe, da postavite izziv svojemu zagonskemu podjetju in osvojite prvo nagrado ter se na koncu kot predstavniki Slovenije pomerite v svetovnem finalu tekmovanja Creative Business Cup, ki bo potekal junija 2021 v času festivala BRIGHT, svetovnega festivala kreativnosti, na katerem sodeluje več kot 80 držav.

 

PRIJAVA in PITCH

Prijavi se lahko katerokoli podjetje, ki deluje na področju kreativnih industrij in je registrirano v Sloveniji, ne glede na leto ustanovitve. Prijavite se s spletno prijavnico z opisom svojega izdelka ali poslovne ideje. Po predizboru boste imeli priložnost predstaviti žiriji svoj projekt v četrtek, 6. maja 2021, v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje v Ljubljani ali na spletu.

 

Vaš predlog bomo ocenili na podlagi naslednjih kriterijev:

  • Kreativnost predloga
  • Člani ekipe
  • Tržni potencial
  • Poslovni koncept

Kako se prijavite:

 

1) Pridružite se spletni skupnosti kreativne poslovne mreže (Creative Business Network) na f6s.com.

2) Vpišite svoje ime in elektronski naslov.

3) Pojdite na »Groups« in poiščite »Creative Business Cup Slovenia 2021«.

4) Pridružite se skupini, ki spada k Sloveniji in izpolnite prijavnico.

O nagradah:
  • Poln dostop do konference PODIM, kjer boste lahko svojo idejo predstavili vlagateljem in razširili svojo poslovno mrežo s korporacijami in drugimi uveljavljenimi podjetji, ki želijo poslovati z vami.

 

  • Mesto na spletnem tečaju Creative Business Academy, kjer boste konec maja 2021 razvijali svoje poslovne veščine.

 

  • Mesto v svetovnem finalu Creative Business Cup, kjer se boste junija pomerili z zmagovalci iz več kot 80 držav ter tako širili svojo mednarodno prisotnost.

 

  • Poln dostop do festivala kreativnosti BRIGHT in možnost, da spoznate kreativce, startupe, druga podjetja, vlagatelje in oblikovalce mnenj z vsega sveta.

Program v sodelovanju z