fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Vabilo k sodelovanju

Predstavitev sodobnega notranjega pohištva na 3daysofdesign

Rok za prijave: 5. dec 2022

Danska

Podjetja s področja sodobnega oblikovanja vabimo k udeležbi na dogodku 3daysofdesign, ki velja za enega najpomembnejših dogodkov s področja oblikovanja na Danskem. Dogodek odlikuje visoka estetska dovršenost, ekskluzivnost in visoka kvaliteta izdelkov.

 

Slovenija se bo po uspešni predstavitvi letih 2019 in 2020 na dogodku predstavila tretjič. Dogodek je prodajno usmerjen, podjetja, ki se predstavljajo s svojimi izdelki na 3daysofdesign, lahko tudi aktivno sodelujejo v okviru spremljajočih dogodkov, kjer imajo možnost spoznati potencialne nove naročnike in zagotoviti večjo prepoznavnost svojih izdelkov.

 

Slovenska podjetja za sodelovanje bodo najprej izbrana s strani slovenskih organizatorjev (SPIRIT Slovenija in Veleposlaništvo RS v Kopenhagnu). Pri izboru bodo imeli prednost:

  • Pohištvo, svetila in ostali izdelki za dom,
  • Izdelki zasnovani z misijo na serijsko proizvodnjo (izdelki so lahko oblikovani na industrijski ali obrtniški način, vendar ne unikati),
  • Kvalitetni, ekskluzivni in visoko estetsko dovršeni izdelki,
  • Izdelki proizvedeni v Sloveniji,
  • Končni izbor podjetij bo izbran s strani danskih organizatorjev dogodka 3daysofdesign.

 

Posamezen prijavitelj lahko posreduje največ tri predloge. Prijavo lahko oddate preko elektronske prijavnice, s kratkim opisom izdelka v angleškem jeziku ter prilogo najmanj treh fotografij, ki razlagajo izdelek oziroma njegov koncept.

 

Rok za prijavo je 5. december 2022.

Dogodek organizira Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju Veleposlaništvom Republike Slovenije v Kopenhagnu.