Kaj želite poiskati?

MENTORSTVO

Brezplačna mentorstva: Kako (pre)živeti v umetnosti?

19. avg–6. sep 2019

RAVNIKAR GALLERY SPACE in Center za kreativnost (CzK) objavljata drugi sklop brezplačnih mentorskih terminov za profesionalizacijo umetniškega delovanja na področju trženja in promocije umetniške produkcije [SIT UMETNIK: Kako (pre)živeti v in od umetnosti?], ki bodo namenjena vizualnim umetnicam in umetnikom mlajše in srednje generacije. Individualni program mentorstev bo vodila Piera Ravnikar, vodja #RAVNIKARGALLERYSPACE.

ONLINE PRIJAVA!
#DEADLINE 06. 09. 2019

Namen brezplačnih mentorstev je izbrati do 15 umetnic in umetnikov mlajše in srednje generacije, ki delujejo na področju sodobne vizualne umetnosti. Prednost imajo umetnice in umetniki stari do 35 let, ki so še na začetku svoje profesionalne poti in kažejo izjemen potencial ter motivacijo za svoj umetniški razvoj. K prijavi so vabljeni tudi umetnice in umetniki, ki še nimajo izkušenj razstavljanja v galerijah in muzejih.

#MENTORSTVA je projekt partnerske mreže Platforme Center za kreativnost (CzK). Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Piera Ravnikar

Piera Ravnikar je na področju sodobne umetnosti aktivna zadnjih petnajst let. S ponosom je bila del prve ekipe Kino Šiška, kjer je kot umetniška vodja programa delovala skoraj deset let. Piera trenutno vodi RAVNIKAR GALLERY SPACE in sodeluje pri projektih kot so MENT Ljubljana, LIMITED EDIT111ONS, Independent Platform NYC in SKALINADA AIR. Magistrirala je iz zgodovine na Univerzi v Londonu, EU diplomo pa je pridobila iz kulturnega menedžmenta pri Association Marcel Hicter v Bruslju.

Koproducent