fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Seminar

POT POD NOGE: Prvi koraki kulturnega menedžerja v svet

21. okt 2021

| 10:00–12:00

Nova Gorica

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Motovila v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, in Kinoateljem vabi na javni seminar, ki bo potekal v okviru čezmejnega filmskega festivala Poklon viziji in je nemenjem študentom, ustvarjalcem in drugim profesionalcem v kulturi na začetku poklicne poti in vsem tistim, jih zanima delo kulturnega menedžerja.

 

Seminar bo v prvem delu udeležence opremil s koristnimi informacijami in praktičnimi napotki, ki jih potrebujejo, ko se podajajo na pot mednarodnega kulturnega povezovanja in sodelovanja. V drugem delu pa bo v ospredju profil kulturnega menedžerja. Z izkušenimi gosti se bomo pogovarjali o poklicu kulturnega menedžerja. Zanimali nas bodo izzivi, s katerimi se srečujejo na poti usposabljanja in pridobivanja potrebnega znanja ter veščin, katere vrednote in pristope postaviti kot vodilo na svoji karierni poti ter kako razvijajo in udejanjajo svoje ideje in vizije.

 

KDAJ? 21. oktober 2021, od 10.00 do 12.00

 

KJE? Xcenter, Delpinova ulica 20, Nova Gorica

 

ZA KOGA? Za študente, mlade ustvarjalce in kulturne producente, ki so že vpeti v delo v organizacijah s področja kulture ali so na začetku svoje karierne poti.

 

 

Več informacij najdete tukaj.

 

 

Pot pod noge je del serije usposabljanj Onkraj kulturnega modela, ki jo izvaja zavod Motovila kot del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija. Del usposabljanj sofinancira tudi Ministrstvo za javno upravo.

Program Partnerske mreže