fbpx

Type what you are searching for ...

ZAPRI ISKANJE
Skillshare

Skillshare: Kristi Hodak

20 Dec 2019

MAO

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

On the last Skillshare this year we’ll be joined by a design and digitalisation consultant Kristi Hodak, who works in the interdisciplinary team of consultants at the world-renowned management consultancy firm McKinsey & Company, more precisely in the department of Digital McKinsey in London. McKinsey & Company helps companies in the private and public sector help recognize and establish their goals and turn them into reality. In recent years, they have promoted design as a leading source for business success (The business value of design).

 

This event is directed at companies that are looking for new opportunities for growth using innovative design solutions and at creatives who are interested in presenting the design approach to leadership positions at companies and other institutions. 

 

Skillshare is a cycle of events where we present the experiences and the career path of established Slovenian creatives and entrepreneurs who work in the cultural and creative sector.

 

Programme

10 am: Individual counselling with Kristi Hodak

7 pm: Kristi Hodak’s Lecture

9 pm: Partner ping pong and karaoke with DJ Kukla.

Kristi Hodak

Diplomirala je na ALUO s področja oblikovanja vizualnih komunikacij, študij pa je nadaljevala na Imperial College Business School v Londonu in na Royal College of Art, kjer je magistrirala s področja oblikovanja storitev. Preizkusila se je na različnih področjih, izkusila delo v velikih korporacijah in v oblikovalskih agencijah v več kot 15 državah sveta. Že med študijem je imela priložnost sodelovati pri realnih projektih; delala je za trgovsko verigo Sainsbury's, za avtomobilska podjetja Jaguar in Land Rover, ter za Royal Bank of Scotland. Zaposlena je v podjetju McKinsey & Company, kjer vodstvom mednarodnih podjetij svetuje o digitalizaciji in oblikovalskih pristopih. Prek svojega dela je ustanovila več novih podjetij, digitalnih produktov in storitev ter poskrbela, da so na vodstvenih mestih v podjetjih zaposlili oblikovalske talente. Poleg tega si prizadeva povezovati Slovence, ki so se izobraževali v tujini, prek društva VTIS, kjer je članica upravnega odbora.

Skillshare