Kaj želite poiskati?

Mentorstvo

Mentorstva za vizualne umetnike

10. mar 2020

RAVNIKAR GALLERY SPACE in Center za kreativnost (CzK) objavljata prvi letošnji sklop brezplačnih mentorskih terminov za profesionalizacijo umetniškega delovanja na področju trženja in promocije umetniške produkcije [Kako (pre)živeti v umetnosti?], ki so namenjena vizualnim umetnicam in umetnikom mlajše in srednje generacije. Individualni program mentorstev vodi Piera Ravnikar, vodja #RAVNIKARGALLERYSPACE.

ONLINE PRIJAVE!
www.ravnikargallery.space/mentorship
#DEADLINE 18. marec 2020

 

Namen brezplačnih mentorstev je izbrati do 30 umetnic in umetnikov mlajše in srednje generacije, ki delujejo na področju sodobne vizualne umetnosti. Prednost imajo umetnice in umetniki stari do 35 let, ki so še na začetku svoje profesionalne poti in kažejo izjemen potencial ter motivacijo za svoj umetniški razvoj. K prijavi so vabljeni tudi umetnice in umetniki, ki še nimajo izkušenj razstavljanja v galerijah in muzejih.

Piera Ravnikar

Piera Ravnikar je na področju sodobne umetnosti aktivna zadnjih petnajst let. S ponosom je bila del prve ekipe Kino Šiška, kjer je kot umetniška vodja programa delovala skoraj deset let. Piera trenutno vodi RAVNIKAR GALLERY SPACE in sodeluje pri projektih kot so MENT Ljubljana, LIMITED EDIT111ONS, Independent Platform NYC in SKALINADA AIR. Magistrirala je iz zgodovine na Univerzi v Londonu, EU diplomo pa je pridobila iz kulturnega menedžmenta pri Association Marcel Hicter v Bruslju.

Program partnerske mreže