fbpx

Kaj želite poiskati?

Ljubljana GovJam 2018

4. junij 2018

V začetku junija se bo že šestič odvil Ljubljana GovJam 2018, dvodnevna intenzivna delavnica na kateri se bodo udeleženci spraševali in na strukturiran način kreativno odgovarjali na vprašanja kot so Kako načrtovati javne storitve, ki so dostopne in razumljive tako izvajalcem kot uporabnikom?, Kako lahko načrtujemo izkušnje digitalnih javnih storitev? in Kakšne so prednosti in pasti digitalizacije javnih storitev?.

 

Organizatorji dogodka želijo, da bi zaposleni iz javnega sektorja skupaj z načrtovalci digitalnih storitev odkrivali izzive pri načrtovanju digitalnih javnih storitev ter soustvarili prototipe potencialnih rešitev. V dveh dneh bodo izkusili proces načrtovanja digitalnih storitev od raziskave na terenu do predstavitve prototipov rešitev in ob tem preizkusili sodobne metode načrtovanja uporabniških izkušenj.

 

Po dogodku se bo odvila javna okrogla miza z naslovom “Priložnosti in izzivi digitalizacije javnih storitev” z gosti dr. Alenko Žužek Nemec in mag. Tatjano Mizori Zupan iz Direktorata za Informatiko MJU, Tomaszem Pircem iz digitalne agencije Innovatif in Vladimirjem Nardinom iz digitalnega marketinga Skupine Gorenje.
Vabljeni!