fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Vabilo

Prijavite se in sodelujte s podjetjem AJM

20. nov 2020

V okviru koprodukcijskega projekta Kreativni pogon,  Centra za kreativne industrije Maribor v sodelovanju s Centra za kreativnost, podjetje AJM želi sestaviti kreativni tim. Kreativcem z različnimi znanji in izkušnjami ponuja izziv in jih vabi k sodelovanju pri razvoju spletnega konfiguratorja in razvoju uporabniške izkušnje kupcev izdelkov blagovne znamke AJM okna-vrata-senčila d. o. o.

 

Podjetje AJM okna-vrata-senčila, je največji slovenski proizvajalec in prodajalec stavbnega pohištva. Podjetje si želi v prodajno pot uvesti novo prodajno orodje – spletni oblikovalec vhodnih vrat, ki bo kupcem pomagal do lažje izbire novih vhodnih vrat.

 

Direktor razvoja in informatike Danijel Keuc je ob tem izjavil: »V okviru izziva želimo sestaviti kreativni tim, ki bo razvil spletni konfigurator, ki bo dopolnjeval in nadgrajeval spletne in digitalne prodajne poti blagovne znamke AJM. S tem sledimo strategiji ponujati energetsko učinkovito stavbno pohištvo v skladu s sodobnimi prodajnimi trendi

 

Potrebna znanja, ki jih pričakujejo, so: poznavanje in izkušnje s področja design managementa, oblikovanja uporabniške izkušnje in razvoja spletne oz. digitalne aplikacije programiranje. Kreativci se lahko prijavo z enim ali več od teh znanj.

 

Rok prijave smo podaljšali do 20. novembra 2020. 

 

Več informacij o izzivu najdete na “povezavi”, o vaših vprašanjih glede razpisa se lahko pogovorite tudi z vodjo marketinga Jasmino Černelo in direktorjem informatike in razvoja Danijelom Keucem. Pogovor bomo organizirali preko skype srečanj zato nam prosim pošljite prijavo na nina.kirbis@cki.si in vam bomo poslali termin klica ter povezavo na klic na vaš elektronski naslov.

Kreativni pogon je partnerski projekt Centra za kreativne industrije Maribor in Centra za kreativnost, projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program partnerske mreže