fbpx

Kaj želite poiskati?

VABILO

Vabilo na mednarodno mreženje v Španiji

29. maj 2018

Center za kreativnost vas v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana d.o.o., ki je partner projekta CHIMERA (financiranega iz Programa Interreg Mediteran), vabi na povezovalni in mreženjski dogodek projekta CHIMERA v Terassi 13.6.2018.

 

Slovenska podjetja lahko podpremo skozi sofinanciranje stroškov poti in nastanitve.

 

Glede na razpoložljiva sredstva se bo z vsakim od podprtih podjetij dogovorilo o načinu in višini podpore do maksimalno 600 EUR z DDV na podjetje. Predvidevamo udeležbo največ petih podjetij. V primeru večjega interesa in števila prijav bomo podprli podjetja na osnovi datuma in ure prejema vlog ter možnosti povezovanja že prijavljenih podjetij.

 

Povabljena podjetja so se dolžna 13.6.2018 udeležiti povezovalnega in mreženjskega dogodka v okviru projekta CHIMERA. Skozi projekt CHIMERA razvijamo sodelovanje med deležniki verige vrednosti kreativnih in kulturnih industrij, s ciljem njihove internacionalizacije, razvoja grozdov na področju KKI, ter povezovanja med podjetji na območju Mediterana. Glavni rezultati projekta bodo: razvoj in testiranje pilotnih storitev za podjetja (start-upi, povezovanje med podjetji in internacionalizacija) Znotraj projekta CHIMERA tako partnerji organiziramo povezovalni in mreženjski dogodek, ki se bo odvijal 13.6.2018 v prostorih gospodarske zbornice Terassa.

 

V kolikor je vaše podjetje zainteresirano za udeležbo, vas vabimo, da se do 3.6.2018 za udeležbo na dogodku registrirate skladno s spodnjimi navodili, kjer najdete tudi podrobnosti o dogodku. Po zaprtju registracij 3.6.2018 boste prejeli tudi katalog podjetij, kar vam bo omogočalo boljše povezovanje že vnaprej.

 

Prav tako vas vabimo, da do 3.6.2018 na naslov ales.pevc@tp-lj.si obvestite o vaši prijavi, ki naj vsebuje tudi:

 

  • Naziv podjetja in osnovne podatke o podjetju: naslov, davčna in matična številka
  • Motivacijo za obisk vmesne konference in sejma
  • Izjavo, v kateri se strinjate in sprejemate pogoje sofinanciranja in se strinjate, da se bo udeležba vodila v računovodskih izkazih kot prejeta de minimis pomoč.

 

Za več informacij smo vam na voljo na naslednjih naslovih:  ales.pevc@tp-lj.sisimona.vernon@tp-lj.si

 

Več informacij lahko najdete na:

 

http://www.tp-lj.si/sl/novice/vabilo-na-povezovalni-in-mrezenjski-dogodek-projekta-chimera-terassa-13-6-2018-2018-05-29