fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
KONFERENCA

CFL: Združimo kreativni kapital

12.–15. nov 2019

Poligon

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Veliko veselje nam je, da vas lahko povabimo na 2. Kreativni forum Ljubljana, ki bo med 12. in 15. novembrom 2019 potekal v kreativnem centru Poligon, v organizaciji Ministrstva za zunanje zadeve Republike Slovenije in sodelovanju Unije za Sredozemlje ter drugih partnerjev, med katerimi je tudi Center za kreativnost.

Dogodek, ki se tradicionalno osredotoča na regijo Zahodnega Balkana in južnega Sredozemlja, bo naslovil vprašanje ustanovitve podpornega mehanizma za spodbujanje kreativnega gospodarstva. Pod naslovom “Združimo kreativni kapital” (Creative Capital United) bo usmerjen v krepitev povezav med različnimi regijami in področji ter akterji na področju izobraževanja, gospodarstva in politike. Forum bo združil okrog 150 predstavnikov kreativnih hubov, podjetnikov, civilne družbe in visoke predstavnike institucij EU, ministrstev obeh regij mednarodnih ustanov in lokalnih organizacij.

Vabimo vas, da se dogodka tudi letos udeležite, saj smo že v preteklem letu prepoznali vaš pomemben doprinos k razvoju kreativnega sektorja.

Vašo udeležbo prosimo potrdite do 31. oktobra 2019 preko spletnega obrazca.
Več informacij o dogodku najdete na naši spletni strani www.creativeforum.si ali Facebook dogodku.
Za dodatna vprašanja, prosimo, pišete na creativeforum.mzz@gov.si.