fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Pogovor

Internacionalizacija oblikovanja

18. jun 2020

| 19:00

MAO

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

logo
logo

Ob otvoritvi razstave [Tunel 29] v MAO bomo v okviru Kreativnega pospeševalnika izvedli pogovor na temo internacionalizacije v kreativnih industrijah.

 

Pojavnost na tujih trgih je za kreativna podjetja pogosto nujna, vendar pa je za vzpostavitev prepoznavnosti blagovne znamke in redne prodaje v tujini potrebna dobra strategija. S podjetji, ki že uspešno poslujejo s tujino se bomo pogovarjali kako se internacionalizacije lotiti in osvojiti tuje trge, zakaj in kako se udeleževati sejmov v tujini, kako doseči večjo mednarodno prepoznavnost s pomočjo nagrad in spletnih platform ter kako so se (in se bodo) načini internacionalizacije spremenili v času Covida19.

 

Svoje izkušnje nam bodo predstavili: Gorazd Malačič iz podjetja Asobi, oblikovalka Tina Rugelj, Matej Feguš iz podjetja Donar in Petra Ambrožič iz SPIRIT Slovenija.

 

Pridružite se nam v živo na dvorišču Muzeja za arhitekturo in oblikovanje v četrtek, 18. 6. 2020 z začetkom ob 19. uri ter na prenosu v živo na našem Youtube kanalu ali Facebook strani. Na dogodek se je potrebno prijaviti preko spletne prijavnice.

 

Vljudno vabljeni!

program Kreativni pospeševalnik