fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
POP-UP PREDSTAVITEV

ZOOFA POPUP – mladi upi: FUGA & FI by GAJA

29. jun do 27. jul 2022

| 10:00 - 19:00

Trgovina ZOOFA

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Zadruga Zoofa Zoo v partnerskem sodelovanju s Centrom za kreativnost pri MAO predstavlja nove in mlade blagovne modne znamke.

 

FUGA & FI by GAJA

Trgovina ZOOFA, Miklošičeva ulica 4, Ljubljana

PopUP predstavitev: 29.06. do 27.07. med 10.00 in 19.00

Otvoritveni dogodek: 29.06. med 17.00 in 19.00

 

V zadnjem julijskem Pop Upu se predstavita: znamka unisex oblačil FUGA in znamka modnih dodatkov Fi by Gaja

 

Fuga je modno-grafični foto kolektiv, ki ga od leta 2017 v sodelovanju z različnimi ustvarjalci vodita Valerija Intihar in Lara Žagar, na NTF diplomirani modni oblikovalki, ki nadaljujeta študij na ALUO. Njuna blagovna znamka temelji na življenjskem slogu generacije Z, navdahnjenim z močnimi barvami, nočnim življenjem mladinskih kultur in nostalgijo devetdesetih. Identiteta znamke sloni na uporabi in nadgradnji inovativno izbranih ‘sur plus’ tekstilnih materialov, ki v redni praksi pristajajo v smeteh, pri Fugi pa so del kolekcij oblačil in modnih dodatkov.

 

Znamko modnih dodatkov Fi by Gaja je leta 2019 ustanovila magistra oblikovanja z NTF Gaja Hanzel, dobitnica fakultetne Prešernove nagrade. Modni dodatki Fi by Gaja so okolju prijazni, oblikovno premišljeni in kakovostno izdelani po principu počasne in etične mode. Uporabljeni materiali so trajnostni, inovativni, reciklirani, rastlinskega izvora in s tem prijazni do ljudi, živali in planeta. Pri oblikovanju Gaja Hanzel sledi minimalistično izčiščeni skandinavski estetiki. Leta 2021 je za kolekcijo One More Time prejela znak odličnosti “Made in Slovenia”, ki ga podeljuje Czk.

Pojekt je del partnerske mreže platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže