fbpx

Type what you are searching for ...

ZAPRI ISKANJE
Mentorship

Consultancies: Saša Krajnc

12 Feb 2020

| 10:00

CzK MB

prijavi se

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

After a week of lectures and workshops on the protection of intellectual property rights in Ljubljana, the support desk in February works in Maribor with Saša Krajnc, legal expert in copyright and industrial property law, at the helm.

 

The Project Office Maribor organises monthly consultancies with experts in different areas of both business and creative sectors offering one-on-one support to interested individuals. To book a one-on-one session you have to register at www.czk.si – log in with your username and click “I want to register for the event”. The number of sessions is limited, with 30 minutes planned for individual session.

Saša Krajnc

Po zaključenem študiju prava se je intenzivno ukvarjala s področjem avtorskih pravic arhitektov, pri čemer je v sodelovanju z Zbornico za arhitekturo in prostor Slovenije nastala tudi informativna brošura na temo avtorskih pravic za arhitekte. Več let je bila zaposlena na gospodarskem oddelku Okrožnega sodišča v Ljubljani, v posebni delovni skupini sodnikov in strokovnih sodelavcev, ki rešujejo gospodarske spore s področja intelektualne lastnine. Kasneje je bila zaposlena na Inštitutu za intelektialno lastnino – IPI, ki se ukvarja z raziskavami na področju prava intelektualne lastnine, svetovanjem strankam, odvetnikom in nosilcem javnih pooblastil ter registracijo znamk in modelov. Trenutno pripravlja doktorat na temo nove direktive EU o avtorskih pravicah na enotnem digitalnem trgu na Pravni fakulteti Univerze na Dunaju.

Creative accelerator