fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
MENTORSTVO

Svetovalnica: Saša Krajnc

12. feb 2020

| 10:00

CzK Maribor

prijavi se

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Po tednu tednu predavanj in delavnic na temo intelektualne lastnine v Ljubljani, bo na svetovalnicah v Mariboru v februarju gostovala Saša Krajnc, pravna strokovnjakinja na področju avtorskih pravic in industrijske lastnine.

V Projektni pisarni Maribor organiziramo mesečne svetovalnice, kjer bodo strokovnjaki iz različnih področij tako podjetniškega kot kreativnega sektorja enkrat na mesec na voljo za individualne posvete.

Na proste termine svetovalnice se je potrebno predhodno prijaviti. Mesta so omejena, predviden časovni okvir je 30 minut na svetovanje.

Saša Krajnc

Po zaključenem študiju prava se je intenzivno ukvarjala s področjem avtorskih pravic arhitektov, pri čemer je v sodelovanju z Zbornico za arhitekturo in prostor Slovenije nastala tudi informativna brošura na temo avtorskih pravic za arhitekte. Več let je bila zaposlena na gospodarskem oddelku Okrožnega sodišča v Ljubljani, v posebni delovni skupini sodnikov in strokovnih sodelavcev, ki rešujejo gospodarske spore s področja intelektualne lastnine. Kasneje je bila zaposlena na Inštitutu za intelektialno lastnino – IPI, ki se ukvarja z raziskavami na področju prava intelektualne lastnine, svetovanjem strankam, odvetnikom in nosilcem javnih pooblastil ter registracijo znamk in modelov. Trenutno pripravlja doktorat na temo nove direktive EU o avtorskih pravicah na enotnem digitalnem trgu na Pravni fakulteti Univerze na Dunaju.

Program kreativni pospeševalnik