fbpx

Kaj želite poiskati?

Predavanje / Mreženje

BIO 26 Pogovori v Milanu

9. apr 2019

Ventura Future

Za prijavo na dogodek se morate prijaviti v uporabniške strani

Na BIO 26 Pogovorih se bosta kustos Thomas Geisler in asistentka kustosa Aline Lara Rezende pogovarjala s priznanimi oblikovalskimi strokovnjaki s področja oblikovanja, med katerimi bodo tudi kustosi preteklih izdaj BIO, o bienalih oblikovanja in enemu največjih izzivov našega časa: informacijah.

V ospredju tokratnega bienala je eden največjih izzivov našega časa – tema informacij in splošne krize na področju njihovega širjenja in uporabe. BIO 26 želi zbrati najboljše ideje, ki raziskujejo načine, kako se ustvarjalno spopasti s to težavo oziroma se nanjo odzvati ter predlagati rešitve in alternative našemu trenutnemu ravnanju z informacijami in znanjem.

BIO zasnovan kot dolgotrajen proces sodelovanja, v katerem skupine oblikovalcev in ustvarjalcev iz drugih disciplin razvijajo alternative obstoječim sistemom. K sodelovanju na letošnjem odprtem pozivu so vabljeni oblikovalci, arhitekti, znanstveniki, umetniki, komunikologi, pedagogi, sociologi, skratka vsi državljani, ki želijo preučiti temeljne strukture ustvarjanje in prenosa znanja v družbi.

Zabeležite si datume za BIO 26

 

Odprti poziv: Rok za prijavo je 21. april 2019
Produkcijska platforma: maj – oktober 2019
BIO 26 razstava: 14. november 2019 – 9. februar 2020

Amelie Klein

Margriet Vollenberg

Jan Boelen

Angela Rui

Maja Vardjan

Vera Sacchetti

Program Bienale oblikovanja