fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Predavanje / Mreženje

BIO 26 Pogovori v Milanu

9. apr 2019

Ventura Future

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Na BIO 26 Pogovorih se bosta kustos Thomas Geisler in asistentka kustosa Aline Lara Rezende pogovarjala s priznanimi oblikovalskimi strokovnjaki s področja oblikovanja, med katerimi bodo tudi kustosi preteklih izdaj BIO, o bienalih oblikovanja in enemu največjih izzivov našega časa: informacijah.

V ospredju tokratnega bienala je eden največjih izzivov našega časa – tema informacij in splošne krize na področju njihovega širjenja in uporabe. BIO 26 želi zbrati najboljše ideje, ki raziskujejo načine, kako se ustvarjalno spopasti s to težavo oziroma se nanjo odzvati ter predlagati rešitve in alternative našemu trenutnemu ravnanju z informacijami in znanjem.

BIO zasnovan kot dolgotrajen proces sodelovanja, v katerem skupine oblikovalcev in ustvarjalcev iz drugih disciplin razvijajo alternative obstoječim sistemom. K sodelovanju na letošnjem odprtem pozivu so vabljeni oblikovalci, arhitekti, znanstveniki, umetniki, komunikologi, pedagogi, sociologi, skratka vsi državljani, ki želijo preučiti temeljne strukture ustvarjanje in prenosa znanja v družbi.

Zabeležite si datume za BIO 26

 

Odprti poziv: Rok za prijavo je 21. april 2019
Produkcijska platforma: maj – oktober 2019
BIO 26 razstava: 14. november 2019 – 9. februar 2020

Amelie Klein

Margriet Vollenberg

Jan Boelen

Angela Rui

Maja Vardjan

Vera Sacchetti

Program Bienale oblikovanja