fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

ODPRTI SMO! Otvoritveni dogodek

9. apr 2019

Ventura Future, BASE Milano

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Center za kreativnost predstavlja izbor novejše produkcije slovenskih oblikovalcev in proizvajalcev pohištva, v sklopu skupinske razstave Ventura Futures na tednu oblikovanja v Milanu.

Razstava ODPRTI SMO! želi predstaviti nekatere izmed najbolj svežih in najpametnejših izdelkov slovenskega oblikovanja. Je tudi 100% slovenska, kar pomeni, da so vse sestavine visokokakovostne in lokalnega izvora. Oblikovanje za užitek, oblikovanje za življenje … oblikovanje, ki ga je vredno kupiti.

Navdušeni smo, da smo tu, in veselimo se srečanja z vami na razstavi – 100%!

Razstava ODPRTI SMO! bo na ogled na vznemirljivem skupinskem razstavnem prostoru Ventura Future v coni Tortona, na živahnem območju, ki ga za šest čarobnih pomladnih dni zasedejo neodvisne blagovne znamke in studii. Predstavili se bodo (oblikovalci in blagovne znamke): Dan Adlešič, Asobi / Tokio,  Domen Gregorič / AKLIHPrimož Jeza / DonarIvana Blaž in Nina Mršnik / Kobeiagi Kilims, Janez Mesarič, Mashoni Design Studio / Intra LightingJanža Dolinšek / JNŽ, Naca Kraca, Ines Kavčič, Atelje MaliRibrand / Rokodelski center Ribnica, Jana Mršnik / BelaBelaRaketa / PikkaAndraž Šapec / DonarSADAR+VUGATilen SepičGrupo H / Linden / ŽakeljMatej ŠtefanacLuka Stepan / BlåstationTAK kolektiv / Kauch, David Tavčar, Urša Vrhunc / Maechtig Vrhunc Arhitekti.

RAZSTAVA ODPRTI SMO!