fbpx

Kaj želite poiskati?

ODPRTI SMO! Otvoritveni dogodek

9. apr 2019

Ventura Future, BASE Milano

Za prijavo na dogodek se morate prijaviti v uporabniške strani

Center za kreativnost predstavlja izbor novejše produkcije slovenskih oblikovalcev in proizvajalcev pohištva, v sklopu skupinske razstave Ventura Futures na tednu oblikovanja v Milanu.

Razstava ODPRTI SMO! želi predstaviti nekatere izmed najbolj svežih in najpametnejših izdelkov slovenskega oblikovanja. Je tudi 100% slovenska, kar pomeni, da so vse sestavine visokokakovostne in lokalnega izvora. Oblikovanje za užitek, oblikovanje za življenje … oblikovanje, ki ga je vredno kupiti.

Navdušeni smo, da smo tu, in veselimo se srečanja z vami na razstavi – 100%!

Razstava ODPRTI SMO! bo na ogled na vznemirljivem skupinskem razstavnem prostoru Ventura Future v coni Tortona, na živahnem območju, ki ga za šest čarobnih pomladnih dni zasedejo neodvisne blagovne znamke in studii. Predstavili se bodo (oblikovalci in blagovne znamke): Dan Adlešič, Asobi / Tokio,  Domen Gregorič / AKLIHPrimož Jeza / DonarIvana Blaž in Nina Mršnik / Kobeiagi Kilims, Janez Mesarič, Mashoni Design Studio / Intra LightingJanža Dolinšek / JNŽ, Naca Kraca, Ines Kavčič, Atelje MaliRibrand / Rokodelski center Ribnica, Jana Mršnik / BelaBelaRaketa / PikkaAndraž Šapec / DonarSADAR+VUGATilen SepičGrupo H / Linden / ŽakeljMatej ŠtefanacLuka Stepan / BlåstationTAK kolektiv / Kauch, David Tavčar, Urša Vrhunc / Maechtig Vrhunc Arhitekti.

RAZSTAVA ODPRTI SMO!