fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Mentorstvo

Svetovalnica: Saša Krajnc

23. apr, 5. maj 2020

| 18:00

Četrtek, 23. april med 18. in 20. uro

Torek, 5. maj med 18. in 20. uro

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Ob izpolnjevanju Ankete o zaščiti avtorskih pravic v KKS je na plan prišlo precej konkretnih vprašanj o zaščiti avtorskih pravic, zato smo se odločili, da ponovimo svetovalnico s Sašo Krajnc, pravno strokovnjakinjo na področju avtorskih pravic in industrijske lastnine.

 

Za brezplačno individualno pravno svetovanje boste imeli na voljo 30 minut. Število mest je omejeno na 8, zato se je potrebno predhodno prijaviti na www.czk.si, prijavite se s svojim uporabniškim imenom in kliknete ‘Želim se prijaviti na dogodek’. Ob tem pa na mika.cimolini@mao.si pošljite opis svojega konkretnega primera in vprašanja, povezana z vašim problemom, da se bo Saša lahko na svetovanje ustrezno pripravila.

 

Dodeljen vam bo časovni termin v obdobju:

  • četrtek, 23. april (med 18. in 20. uro) ali
  • torek, 5. maj (med 18. in 20. uro)

 

Pohitite s prijavo!

Saša Krajnc

Po zaključenem študiju prava se je intenzivno ukvarjala s področjem avtorskih pravic arhitektov, pri čemer je v sodelovanju z Zbornico za arhitekturo in prostor Slovenije nastala tudi informativna brošura na temo avtorskih pravic za arhitekte. Več let je bila zaposlena na gospodarskem oddelku Okrožnega sodišča v Ljubljani, v posebni delovni skupini sodnikov in strokovnih sodelavcev, ki rešujejo gospodarske spore s področja intelektualne lastnine. Kasneje je bila zaposlena na Inštitutu za intelektualno lastnino – IPI, ki se ukvarja z raziskavami na področju prava intelektualne lastnine, svetovanjem strankam, odvetnikom in nosilcem javnih pooblastil ter registracijo znamk in modelov. Trenutno pripravlja doktorat na temo nove direktive EU o avtorskih pravicah na enotnem digitalnem trgu na Pravni fakulteti Univerze na Dunaju.

Program Kreativni pospeševalnik