fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
E - Delavnica

Video posvetovalnica: Koronavirus in ustvarjalci

16., 23. in 30. apr 2020

| 17:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, vabi k udeležbi na video posvetovalnico z Juretom Novakom.

 

V okviru projekta Obveznosti, možnosti in priložnosti želimo nasloviti tudi aktualne zakonodajne spremembe, ki jih vlada sprejema za namen omilitve posledic epidemije COVID-19. V video posvetovalnici, ki bo potekala vsak četrtek, bomo predstavili nekatere zadnje pridobljene odgovore na najbolj pogosta vprašanja ustvarjalk in ustvarjalcev, seveda pa bomo odgovarjali tudi na nova vprašanja oziroma skušali do naslednjega srečanja s pomočjo pravnikov in institucij poiskati pravi odgovor.

 

Posvetili se bomo novim informacijam, ki smo jih od pristojnih institucij pridobili v zadnjem tednu in nekaterim drugim pogostim vprašanjem ustvarjalk in ustvarjalcev s katerimi se obračate na nas. Ob tem vas pozivamo, da nam še naprej lahko pišete na info@asociacija.si.

 

TERMIN: 23. april 2020, s pričetkom ob 17:00

 

POVEZAVA: Live stream bo objavljen na Facebook Asociaciji (https://www.facebook.com/drustvoasociacija/).

 

TRAJANJE: 45 min.

 

KOTIZACIJA: Udeležba na video konferenci je brezplačna.

Jure Novak

avtor, režiser in performer. S (kulturnimi) politikami se ukvarja vsaj že desetletje, med drugim kot kolumnist, podpredsednik Društva gledaliških režiserjev, član komisij in dialoških skupin na Ministrstvu za kulturo in v okviru društva Asociacija.

Projekt partnerske mreže