fbpx

Type what you are searching for ...

ZAPRI ISKANJE
We reccomend

Closing Conference KCDM 2.0

3 Dec 2019

GZS

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

The Closing conference KCDM 2.0 will take place at the GZS (Chamber of Commerce and Industry of Slovenia), where they will be presenting the results of the work that has been done so far and introducing the themes of KCDM 3.0: service and sustainability design. 

KCDM will also introduce the book that they prepared alongside international experts (Brigitte Borja de Mozota, Frans Joziasse, Darragh Murphy and Metka Hrovat), entitled Utilizing Design for Organizational Success – Experiences, results and recommendations by the Slovene Competence Centre for Design Management.

Darragh Murphy

Kariero je začel kot industrijski oblikovalec, nato pa ustanovil DUCO, svetovalno agencijo, ki podjetjem, organizacijam in javnim upravam pomaga pri inoviranju in uvajanju sprememb. Z design metodologijami in orodij zaznavajo in rešujejo probleme ter odkrivajo nove priložnosti za inovacijo in diferenciacijo. DUCO je kombinacija dveh strokovnih področij: design managementa in design politik. S povezovanjem področij svojim naročnikom zagotavljajo širok pregled potencialov, ki jih design prinaša tako v ekonomskem kot družbenem smislu.

Dr. Frank O’Connor

S trajnostnim designom se ukvarja že od študijskih let. Kot pobudnik ali svetovalec je sodeloval pri številnih projektih vključevanja trajnostnega in eko oblikovanja v poslovne strategije in politike, leta 2016 pa skupaj z Jude Sherry ustanovil anois. Svojim naročnikom ponujata celostno podporo pri strategijah, poslovnih načrtih, implementaciji in znamčenju projektov s področja ekodesigna in krožne ekonomije, utemeljeno na raziskavah in analizah.

Marc Fonteijn

Kariero je začel v IT-ju, a se kmalu preusmeril na service design. Leta 2007 je skupaj s partnerji ustanovil agencijo 31Volts, ki s predpostavko, da je to, kar je dobro za ljudi, slejkoprej dobro tudi za posel, svojim naročnikom pomaga “narediti pravo stvar". Letos poleti je zasnoval Service Design Show, spletno platformo za deljenje izkušenj in znanj s področja oblikovanja storitev.

Partner network