fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

Tretja edicija razpisa WORTH II

Tretja edicija razpisa WORTH II

Odprt je tretji razpis za projekte WORTH II

Center za kreativnost kot ambasador partnerskega projekta WORTH, ki spodbuja sodelovanje med podjetji in oblikovalci, vabi k sodelovanju na inkubacijskem programu, ki izbranim udeležencem ponuja finančna sredstva, mentorsko pomoč, pravna svetovanja in sodelovanja na razstavah.

 

Pobuda WORTH je namenjena ustvarjanju čezmejnega in interdisciplinarnega sodelovanja med oblikovalci, rokodelci, proizvajalci, tehnološkimi in novoustanovljenimi podjetji za razvoj edinstvenih in vrhunskih izdelkov v sektorjih: moda in tekstil, obutev, krzno in usnje, pohištvo/dekoracija doma/arhitektura, dodatki in nakit.

 

Partnerski projekt WORTH II je v prvih dveh razpisih dosegel izjemen uspeh. V tretji ediciji razpisa bo izbranih 67 novih projektov.

 

V tretjem razpisu ne izbirajo le projektov, ampak tudi ustvarjajo možnosti. Ne glede na to, ali imate prelomno tehnološko inovacijo, krožno rešitev, ki spreminja pravila igre, družbeni vpliv ali ustvarjalno poslovno zamisel na področju življenjskega sloga, želijo izvedeti za vas.

 

Izbrani projekti bodo imeli koristi inkubacijskega programa, ki vključuje:

  • Finančno podporo v višini od 10.000 do 20.000 EUR
  • Svetovanja glede poslovnih strategij in tehnološkega razvoja
  • Pravno svetovanje glede pravic intelektualne lastnine in zaščite
  • Udeležba na razstavah
  • Mreženje in strokovne povezave

 

Pridružite se oblikovanju svetlejše prihodnosti!

 

Rok za prijave je podaljšan do 12. decembra 2023.

Znesek

med 10.000 in 20.000 EUR

Rok za prijavo

12. dec 2023