fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Obvestilo

Dogodki CzK prestavljeni

Do nadaljnjega

Na podlagi razglasitve epidemije SARS-CoV-2 v Sloveniji in predlaganih ukrepov vlade, NIJZ, Ministrstva za zdravje, Ministrstva za kulturo in drugih pristojnih organov je Muzej za arhitekturo in oblikovanje zaprt od 13.03.2020 do nadaljnjega. Vsi dogodki v (so)organizaciji MAO in CzK predvideni za marec in april 2020 so do nadaljnjega prestavljeni. Informacije o novih datumih dogodkov bodo objavljene na www.mao.si in www.czk.si. Ob tej priložnosti predlagamo vsem, da skrbite zase in svojo okolico ter, če je le mogoče, ostanete doma!

Med tem se na Centru za kreativnost trudimo izobraževalne dogodke, pri katerih je to mogoče, prestaviti v virtualno okolje. Izobraževanja ob razpisu Ministrstva za kulturo »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij – Center za kreativnost 2020-2021« smo že prestavili na splet.

 

Izobraževanja ob razpisu CzK

 

Kreativni pospeševalnik

  • delavnica MAFIja – z marketingom in financami do uspeha na trgu s predavateljem Gregorjem Cuzakom, ki je bila predvidena za izvedbo 25. 3. 2020, v Mariboru, oziroma 26. 3. 2020, v Ljubljani, je prestavljena na nedoločen čas. O novih datumih boste pravočasno obveščeni.

 

Prenos veščin

  • Prenos veščin z oblikovalcem Dejanom Orlačem je do nadaljnjega prestavljen.

 

Dogodki Partnerske mreže CzK

  • Konferenca Jenny from the Block, ki jo pripravljamo s Fotopubom, je do nadaljnjega prestavljena.
  • Delavnice Avtorske pravice za KKS, ki jih pripravljamo z društvom Asociacija, so prestavljene na nedoločen čas.
  • Konferenca Projektor #1, ki jo pripravljamo s Film Factory, je prestavljena na nedoločen čas.

 

Platforma Made In