fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
ODPRTI POZIV

Odpiramo Kreativni inkubator!

jan - apr 2021

14. jan 2021: rok za oddajo prijav

jan - apr 2021: termin izvedbe

Center za kreativnost februarja 2021 zaganja trimesečni strukturiran mentorski program, s katerim bo kreativnim podjetjem, posameznikom in organizacijam omogočal nadgradnjo ključnih podjetniških kompetenc, ki so potrebne za prilagajanje hitrim in močnim strukturnim spremembam v kulturnem in kreativnem sektorju.

 

Vsi tisti, ki s svojo idejo za razvoj produkta šele vstopate na trg, kakor tisti, ki ste na trgu že prisotni in bi radi svoj produkt nadgradili, vam vključitev v Kreativni inkubator prinaša:

  • nadgradnjo podjetniških znanj (zaokrožen program tedenskih izobraževalnih delavnic, kjer bomo obravnavali vse od segmentacije kupcev, izgradnje poslovnega modela in vodenja podjetja do digitalnega marketinga in razvoja prodajnih kompetenc),
  • dodelitev mentorja, ki bo spremljal rast in napredek vaše poslovne ideje v obdobju trajanja programa in vas usmerjal,
  • možnost izbora strokovnega mentorja s specializiranimi znanji, ki odgovarja specifikam vašega produkta,
  • povezovanje in mreženje z ostalimi inkubiranimi podjetji oz. posamezniki, predavatelji, povabljenimi gosti in mentorji,
  • predstavitev vašega produkta pred domačimi in tujimi investitorji ob zaključku programa ter možnost udeležbe na nekaterih evropskih start-up konferencah.

 

Kako se prijavite? Svojo idejo/produkt/storitev nam predstavite v obliki 3-minutnih videopredstavitvah, kjer opišete svojo idejo, problem, ki ga z njo rešujete, velikost trga, stopnjo razvoja in že obstoječe konkurenčne rešitve ter predstavite svojo ekipo.

 

Kreativni inkubator bo potekal od februarja do aprila 2021 in je namenjen krativnim podjetjem in posameznikom, ki imajo jasno zastavljeno idejo za razvoj ali nadgradnjo produkta s poslovnim potencialom, natančno določene cilje in vizijo, hkrati pa si želijo prevetriti svoj pogled na že obstoječe poslovanje ali šele vzpostaviti temelje za svojo podjetniško pot.

 

Rok za prijave je podaljšan do 14. januarja 2021!

 

Več informacij o kriterijih in postopku prijave najdete tukaj.

Program kreativni inkubator