fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Serija delavnic

Vse česar ne učijo v času študija

16. feb-25. maj 2022

Studio Ljudje

Studio Ljudje v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, vabi na serijo štirih delavnic Vse česar ne učijo v času študija.

 

Program je namenjen vsem ustvarjalcem, ki se želite soočiti s preprekami, izzivi in priložnostmi, s katerimi se pogosto srečate na svoji karierni poti. Delavnice bodo vodili izkušeni kreativci v sodelovanju s predstavniki slovenskih podjetij, ki bodo poučevali preko praktičnih primerov in vas usmerili k ustreznim rešitvam specifičnih ovir na karierni poti.


V sklopu serije se bodo zvrstile delavnice:

 

  • Kako naj se promoviram? 16. in 23. februar
  • Koliko naj zaračunam? 16. in 23. marec
  • Kako naj se lotim tega projekta? 20. in 27. april
  • Kje naj dobim navdih? 18. in 25. maj

Vse delavnice se bodo odvijale v živo v prostorih studia Ljudje na Ilirski ulici 15 v Ljubljani in so brezplačne. Število mest na delavnicah v živo je omejeno, zato pohitite s prijavo!

 

V kolikor ste zamudili prijavo ali se delavnic ne morete udeležiti v živo, boste lahko uvodna predavanja vsake delavnice spremljali preko spletnega prenosa tukaj.

 

Več informacij o dogodku in prijavah najdete tukaj.

Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže