fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
DELAVNICA

Z Davidom Parrishem in WORTH v Mariboru

18. maj 2018

V četrtek, 17. maja 2018 smo v mariborski projektni pisarni gostili prvi izobraževalni dogodek z naslovom Kreativni pospeševalnik. Predavanja in delavnica so bila namenjena ustvarjalcem, umetnikom, kulturnim organizacijam in vsem, ki delujejo na področju kulturnega in kreativnega sektorja ter želijo nadgraditi svoja podjetniška znanja ali iščejo nove priložnosti za uspešen razvoj svojih kreativnih projektov.

 

V dopoldanskem delu smo predstavili odmevni evropski projekt WORTH, ki ponuja možnost finančne podpore za razvoj inovativnih oblikovalskih izdelkov ter predavanje Zicri Montiela o trendih v materialih in tehnologiji, ki se danes uporabljajo v modni industriji, v drugem delu sta sledila predavanje in delavnica s priznanim svetovalcem s področja kulturnega podjetništva Davidom Parrishem (www.davidparrish.com). Dan smo zaokrožili z večernim druženjem, izmenjavo izkušenj ter Davidovim nasvetom ustvarjalcem, na dvorišču Vetrinjskega dvorca.

 

Dogodka se je udeležilo več kot trideset ustvarjalcev, producentov kreativnega in kulturnega programa ter predstavnikov podpornih institucij večinoma iz Maribora in Ljubljane.