fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Virtualna konferenca

Konferenca #BRIGHT21

28.–30. jun 2021

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

BRIGHT je tridnevna virtualna konferenca, ki bo potekala od 28. do 30 junija v organizaciji omreže Creative Business Network in bo spremenila vaš pogled na podjetništvo in kreativnost. Poudarek konference je na kulturnem in kreativnem sektorju in njegovem pozitivnem vplivu na družbo, gospodarstvo in trajnostni razvoj.

 

Hkrati se bo med konferenco odvijal svetovni finale tekmovanja Creative Business Cup, kjer nas bo zastopalo podjetje Donar d.o.o. kot prejemnik Creative Business Cup Slovenia – najboljše kreativno podjetje iz Slovenije – , ki se bo za najvišjo nagrado pomeril s startupi iz več kot 80 držav. Pridružite se nam na tem tridnevnem dogodku inovacij, kreativnosti in znanja, kjer se srečujejo kreativna podjetja in vsi, ki jih zanimata podjetništvo in inovacije. Program izpostavlja najnovejše trende, inovacije in razvojne aktivnosti na področju kulturnega in kreativnega sektorja ter ponuja relevantne okrogle mize, delavnice in predavanja najvišje kakovosti.

 

Pridružite se enakomislečim kreativcem iz celega sveta ter jih spremljajte pri izboru najboljšega kreativnega startup podjetja!

 

Udeležba na dogodku je brezplačna, vstopnico pa si lahko priskrbite na tej povezavi.

 

Več informacij najdete tukaj.