fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Konferenca

Konferenca CzK #3

2. dec 2021

| 10:00-13:30

MAO

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Na otvoritveni konferenci CzK, ki je namenjena prijaviteljem na javni razpis Ministrstva za kulturo »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij – Center za kreativnost 2022«, bomo predstavili razpis, kriterije in način financiranja ter ostale ključne informacije v zvezi z razpisom.

 

Priložnost boste imeli slišati prejemnike prejšnjih razpisov Center za kreativnost, ki bodo predstavili svoje podprte projekte. Na konferenci bomo govorili tudi o analizi prejšnjih dveh razpisov, prav tako se bomo poglobili v upravičene in neupravičene stroške ter osvetlili najpogostejše napake pri poročanju projektov.

 

V sklopu dogodka bo potekalo tudi svetovanje 1:1, kjer bodo lahko kandidati iz prve roke pridobili osnovne informacije o prijavah. Konferenca je prvi dogodek v nizu izobraževanj in svetovanj za razpis.

Zaradi situacije s Covidom-19 je število mest v MAO omejeno, vse prijave so že zasedene. Dogodek bomo prenašali v živo tudi na socialnih omrežjih CzK.

Otvoritvena konferenca, 2. december 2021

10:00-10:15

Uvodni pozdrav, Bogo Zupančič, direktor MAO, mag. Anja Zorko, vodja Center za kreativnost
Uvodni nagovor, dr. Ignacija Fridl Jarc, državna sekretarka Ministrstva za kulturo
Uvodni nagovor, mag. Monika Kirbiš Rojs, državna sekretarka Službe vlade  Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko

10:15-11:15

Splošna predstavitev ciljev razpisa JR CzK 2022,  Maja Kovačič, Center za kreativnost in Petra Rihtaršič, Ministrstvo za kulturo

11:15-12:00

Predstavitev izbranih projektov 2020-2021:

  • A1: Klemen Gorenšek: Coupling, the Game
  • A2: Katjuša Krajnc: Circulum
  • A3: Lenka Puh: Krožna zgodba Dobro z dobrim
12:00-13:00

Analiza prejšnjih razpisov in sklopov A1, A2 in A3, Petra Rihtaršič, Ministrstvo za kulturo