fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
PREDAVANJE

MeetUp modnih utvarjalcev z Rosie Burbidge

17. jun 2019

| 18:00

Poligon

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Ste modni ustvarjalec, ki iščete načine kako zavarovati svoje delo po dostopni ceni? Lepo vabljeni na Meetup Modnih Ustvarjalcev v Poligon!

Rosie Burbidge vam bo v svojem predavanju v Poligonu, 17. junija ob 18:00 temeljito predstavila različne strategije in taktike, ki so razpoložljive za maksimalno zaščito inovativnih rešitev v modi takrat, tudi ko imamo na voljo minimalna sredstva. Zaključila bo s predstavitvami uporabnih študij primerov, na voljo pa bo tudi za vprašanja iz publike.

Če ste del modnega biznisa ali pa če vas zanimajo vprašanja intelektualna lastnine na področju kreativnih industrij, lepo vabljeni, ne zamudite Rosie v Poligonu!

Koproducenta dogodka sta Poligon -> kreativni center in Center za kreativnost, pri MAO Slovenia. Projekt Czk sofinancirata EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Rosie Burbidge

Rosie Burbidge je britanska pravnica, specializirana za področje intelektualne lastnine. Večinoma dela za naročnike s področja kreativnih industrij: mode, trgovine, računalniških iger, IoT, blockchaina in založništva. Med drugim je reševala spore v VB zelo odmevnih primerih; Superdry vs. Abercrombie & Fitch in patentnem sporu Philips vs. Nintendo. Obenem je upravljala številne iniciative proti ponarejanju na digitalnem in fizičnem trgu za številne priljubljene modne znamke. Rosie je tik pred izdajo knjige o evropskem pravu na področju mode European Fashion Law: From Start-up to Global Success (Edward Elgar Publishing, 2019). Svoje strokovne članke objavlja tudi v pravniških revijah in soustvarja vsebine za priljubljene bloge s področja intelektualne lastnine.

Program partnerske mreže