fbpx

Kaj želite poiskati?

E-DELAVNICA

Založništvo brezplačnih iger

27. jan 2022

| 18:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Slovenia Games vas vabi na pogovor o založništvu brezplačnih iger. Leto bomo začeli s pogovorom z Brinom Žvanom o tem, kako objaviti svoje brezplačne igre!

 

Po njegovih besedah ​​bo govora o tem, kako ste naredili svojo igro in jo pripravljeni tudi brezplačno objaviti na spletu. Vendar objava iger tako preprosta. Tudi če na spletu ponudite brezplačen produkt – torej igrio, to ni tako enostavno izdati. Pogovorajali se bomo torej o tem, kako igre objaviti na spletu in zanje ne zaračunavati.

 

O BRINU ŽVANU: je oblikovalec iger z ogromno količino iger, ki segajo od 3-urnih prototipov do nekoliko večjih iger, ki so bile predstavljene znotraj Indipocalypse Zine. Trenutno študira oblikovanje iger na ITU v Kopenhagnu in ima informativne razlage na svojem blogu, najdete jih tukaj.  

 

Pridružite se nam torej 27. januarja 2022 ob 18. uri na YouTube kanalu (Slovenia Games), kjer bo Brin po pogovoru na voljo tudi za dodatna vprašanja, na povezavi: https://youtu.be/Q85C0fMvORM.

 

Po predstavitvi pa se bomo družili in klepetali na strežniku Discord. 

Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.