fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
POP-UP PREDSTAVITEV

ZOOFA POPUP – mladi upi: Anja Medle & Kročeta

1. jun do 28. jun 2022

| 10:00 - 19:00

Trgovina ZOOFA

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Zadruga Zoofa Zoo v partnerskem sodelovanju s Centrom za kreativnost pri MAO predstavlja nove in mlade blagovne modne znamke.

 

ANJA MEDLE & KROČETA

Trgovina ZOOFA, Miklošičeva ulica 4, Ljubljana

PopUP predstavitev: 01.06. do 28.06. med 10.00 in 19.00

Otvoritveni dogodek: četrtek, 02.06. med 17.00 in 19.00

 

S prodajo kolekcij in serij izdelkov v zadrugi Zoofa na Miklošičevi 4 v centru Ljubljane se bo maja, junija in julija predstavilo šest novih modnih znamk, ki jih je na javnem pozivu izbrala žirija v sestavi Mika Cimolini (CZK), Ana Miklavž (Kabinet 01), Sanja Grcić in Simona Kogovšek (Zoofa).

 

V junijskem POPUP-u se predstavita znamka ženskih oblačil Medle in znamka ženskih torbic Kročeta.

 

Medle je ženstvena, nostalgična in barvita blagovna znamka ženskih oblačil, mlade oblikovalke Anje Medle, ki je dobitnica nagrad Elle Style Award 20 in WOWLJFW19. Medle išče navdih v eleganci, barvah, vzorcih in silhuetah iz 70-tih in 80-tih let prejšnjega stoletja, zato njena oblačila izražajo svoboden, neukrotljiv in svetovljanski duh. S svojimi oblačili in stajlingi je Anja Medle pritegnila številne znane obraze, Senidah, Severino, Sheby, Mrfy, Katayo in Zàli, ki so v slovenski javnosti tudi svojevrstni ambasadorji znamke.

 

Originalne in unikatne ženske torbice Kročet, oblikovalke Sladjane Urošević prepletajo tradicionalne tehnike kvačkanja in šivanja s sodobnimi modnimi trendi. Ročno izdelane veganske torbice veselih barv v omejenih serijah posebno pozornost posvečajo ekološkim in etičnim principom proizvodnje modnih izdelkov. Kročeta starodavno obrt kvačkanja, filtrira skozi trend, barve in ekološko zavedanje v moderen, ročno izdelan proizvod.

Projekt je del partnerske mreže platforme Center za kreativnost. Sofinancirata ga Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže