fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

Kreativni pogon – Izziv 1: Plastika Skaza

Kreativni pogon – Izziv 1: Plastika Skaza

Razvoj novega izdelka in / ali priprava vsebinsko-marketinških aktivnosti za nov izdelek lastne blagovne znamke Skaza

Center za kreativne industrije (CKI) Maribor in Center za kreativnost (CzK) v sklopu projekta Kreativni pogon vabita ustvarjalce s področja kulturno kreativnega sektorja, da se prijavijo za sodelovanje s podjetji iz različnih panog, ki želijo okrepiti sodelovanje s kreativnim sektorjem.

 

Izziv 1 – Plastika Skaza

 

Podjetje Plastika Skaza vabi k sodelovanju različne kreativce, ki imajo znanja in izkušnje na področju razvoja novega izdelka, ali bi bili pripravljeni sodelovati pri pripravi vsebinsko-marketinških aktivnosti novega produkta lastne blagovne znamke. Kreativci se lahko prijavijo k sodelovanju na enem ali drugem področju ali na obeh hkrati. V okviru izziva želijo razviti nov produkt lastne blagovne znamke – stol. Za nov produkt so že izvedli raziskavo potenciala na trgu, v nadaljevanju pa želijo razviti še vsebinsko-marketinški načrt, ki bo vseboval razdelane prodajne kanale in marketinške pristope za namen lansiranja novega izdelka preko spletne strani.

 

Potrebna znanja, ki jih pričakujejo so: poznavanje in izkušnje s področja design managementa in s področja oblikovanja novih produktov. Od kreativca pričakujemo poznavanje projektnega vodenja, lahko pa ima veščine tudi s področja prodaje in marketinga izdelkov.

 

Za prijavo na Izziv 1 na naslov nina.kirbis@cki.si pošljite:

  • svoj življenjepis s ključnimi referencami in morebitnimi spletnimi povezavami do vašega dela
  • motivacijsko pismo, zakaj bi želeli sodelovati s podjetjem Plastika Skaza

 

Prijavljeni ustvarjalci bodo pridobili možnosti za predstavitev svojih referenc, znanj in idej izbranim podjetjem glede na njihove potrebe. S podjetjem jim bomo omogočili individualen kontakt z namenom iskanja priložnosti za prihodnje sodelovanje.

 

Več informacij in prijave na www.cki.si.

 

Projekt Kreativni pogon nastaja v okviru Partnerske mreže CzK 2020. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

 

Organizator Kreativnega pogona

Center za kreativne industrije Maribor

Rok za prijavo

15. avg 2020