fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

Kreativni pogon – Izziv 3: AJM okna-vrata-senčila

Kreativni pogon – Izziv 3: AJM okna-vrata-senčila

Razvoj spletnega konfiguratorja in razvoj uporabniške izkušnje kupcev izdelkov blagovne znamke AJM okna-vrata-senčila d. o. o.

Center za kreativne industrije (CKI) Maribor in Center za kreativnost (CzK) v sklopu projekta Kreativni pogon vabita ustvarjalce s področja kulturno kreativnega sektorja, da se prijavijo za sodelovanje s podjetji iz različnih panog, ki želijo okrepiti sodelovanje s kreativnim sektorjem.

 

Izziv 3 – AJM okna-vrata-senčila d. o. o.

Podjetje AJM okna-vrata-senčila d. o. o., vabi k sodelovanju kreativce, ki imajo znanja in izkušnje na področju razvoja, oblikovanja, priprave scenarijev za spletne konfiguratorje/aplikacije, razvoja uporabniških izkušenj digitalnih platform. 

 

V okviru izziva želijo pri AJM okna-vrata-senčila d. o. o. razviti spletni konfigurator, ki bo dopolnjeval in nadgrajeval spletne in digitalne kanale blagovne znamke AJM s tem, da bo skozi informiranje, izbiro in personifikacijo prodajnih izdelkov, ustvaril inovativno uporabniško izkušnjo obiskovalcev spletne strani AJM. S tem AJM sledi svoji strategiji ponujati energetsko učinkovito stavbno pohištvo v skladu s sodobnimi prodajnimi trendi (digitalne prodajne poti).

 

Potrebna znanja, ki jih pričakujejo, so: poznavanje in izkušnje s področja design managementa, oblikovanja uporabniške izkušnje in razvoja spletne oz. digitalne aplikacije programiranje.

 

Več o podjetju: https://www.ajm.si/

 

Za prijavo na Izziv 3 na naslov nina.kirbis@cki.si pošljite:

  • svoj življenjepis s ključnimi referencami in morebitnimi spletnimi povezavami do vašega dela
  • motivacijsko pismo, zakaj bi želeli sodelovati s podjetjem AJM okna-vrata-senčila d.o.o.

 

Prijavljeni ustvarjalci bodo pridobili možnosti za predstavitev svojih referenc, znanj in idej izbranim podjetjem glede na njihove potrebe. S podjetjem jim bomo omogočili individualen kontakt z namenom iskanja priložnosti za prihodnje sodelovanje.

 

Več informacij in prijave na www.cki.si.

 

Projekt Kreativni pogon nastaja v okviru Partnerske mreže CzK 2020. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

 

Organizator Kreativnega pogona

Center za kreativne industrije Maribor

Rok za prijavo

20. nov 2020