fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

Predstavitev sodobnega notranjega pohištva na 3daysofdesign

Predstavitev sodobnega notranjega pohištva na 3daysofdesign

Podjetja s področja sodobnega oblikovanja vabimo k udeležbi na dogodku 3daysofdesign, ki velja za enega najpomembnejših dogodkov s področja oblikovanja na Danskem.

Dogodka, ki v obliki razstave poteka na različnih lokacijah v Kopenhagnu, se SPIRIT Slovenija udeležuje že tretjič. Dogodek odlikuje visoka estetska dovršenost, ekskluzivnost in visoka kvaliteta izdelkov.

 

Dogodek je prodajno usmerjen, podjetja, ki se predstavljajo s svojimi izdelki na 3daysofdesign, lahko tudi aktivno sodelujejo v okviru spremljajočih dogodkov, kjer imajo možnost spoznati potencialne nove naročnike in zagotoviti večjo prepoznavnost svojih izdelkov.

 

Slovenska podjetja za sodelovanje bodo najprej izbrana s strani slovenskih organizatorjev (SPIRIT Slovenija in Veleposlaništvo RS v Kopenhagnu). Pri izboru bodo imeli prednost:

  • Pohištvo, svetila in ostali izdelki za dom,
  • Izdelki zasnovani z misijo na serijsko proizvodnjo (izdelki so lahko oblikovani na industrijski ali obrtniški način, vendar ne unikati),
  • Kvalitetni, ekskluzivni in visoko estetsko dovršeni izdelki,
  • Izdelki proizvedeni v Sloveniji,
  • Končni izbor podjetij bo izbran s strani danskih organizatorjev dogodka 3daysofdesign.

 

Posamezen prijavitelj lahko posreduje največ tri predloge. Prijavo lahko oddate preko elektronske prijavnice, s kratkim opisom izdelka v angleškem jeziku ter prilogo najmanj treh fotografij, ki razlagajo izdelek oziroma njegov koncept.

Rok za prijavo je 5. december 2022.

 

Dogodek organizira Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju Veleposlaništvom Republike Slovenije v Kopenhagnu.

Razpisovalec

SPIRIT Slovenija

Rok za prijavo

5. dec 2022