fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

Razpis za projekte Urban Food & Design Practice

Razpis za projekte Urban Food & Design Practice

Ste oblikovalec, arhitekt ali kreativec z zanimanjem za materialne inovacije in krožnost? Delujete v interdisciplinarni ekipi, ki razvija predmete za vsakdanjo rabo?

Vabimo vas, da sodelujete v programu Urban Food & Design Practice. Iščejo se oblikovalske rešitve za lounge in gostinski del letošnjega festivalskega centra VIENNA DESIGN WEEK: od modularne kavarne do pogovornih kabin in prostora za sprostitev.

 

Razpis je namenjen oblikovalcem, arhitektom in ustvarjalcem z vseh področij, zlasti ekipam s strokovnim znanjem na področju krožnega gospodarstva, materialnih inovacij in socialnega oblikovanja.

 

Biofabrique Vienna bo v sodelovanju z ekipo Technische Universität Wien zagotovil trajnostne materiale za izdelavo oblikovalskih predmetov, ki jih bo mogoče uporabiti na prostorsko učinkovit in funkcionalen način v času dunajskega tedna oblikovanja. Kot del mreže Biofabrique Vienna boste imeli priložnost za mreženje in izmenjavo idej z mednarodnim krogom strokovnjakov in ključnih akterjev na področju inovacij materialov, oblikovanja in krožnega gospodarstva.

 

Projektna skupina, ki jo bo izbrala žirija, bo prejela do 20.000 EUR kot honorar in za izvedbo projekta.

 

Zaradi regionalne usmerjenosti je je priporočljivo imeti lokalne kontaktne točke na Dunaju.

 

Za podrobnejša vprašanja bo v četrtek, 29. februarja 2024, ob 14. uri organizirano online srečanje “Ask me Anything session”. Prijave na dogodek zbirajo na b.a@viennadesignweek.at.

 

Rok za prijave je 17. marec 2024.

Razpisovalec

Vienna Business Agency in VIENNA DESIGN WEEK

Znesek

do 20.000 EUR

Rok za prijavo

17 Mar 2024