fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
VABILO

Creative Industries Federation vabi v fokusne skupine

15. jul 2019

Creative Industries Federation, je neodvisna članska organizacija, ki predstavlja in podpira ustvarjalce in kreativne industrije v Veliki Britaniji. Trenutno raziskujejo, kako prilagoditi svoje storitve, da bi svojim članom in širši skupnosti ustvarjalcem prinesle največ koristi. Zaradi tega vabijo ustvarjalce v kreativnih industrijah, samozaposlene in odgovorne v manjših podjetjih, ki delujejo na področju kreativnih industrij, da se udeležijo ene izmed dveh fokusnih skupin:

  • Covent Garden v ponedeljek 29. julija, med 14. in 16. uro
  • University of Salford v sredo 31. julija, med 14. in 16. uro

Na srečanjih fokusnih skupin želijo izvedeti, kakšni so izzivi in kakšne priložnosti, s katerimi se srečujete profesionalno. Še posebej želijo slišati vaše predloge, kako lahko Creative Industires Federation (CIF) podpre ustvarjalce, kot ste vi sami. Udeležencem, ki bodo pripomogli k oblikovanju nove ponudbe za člane CIF, nudijo vstopnice za njihovo letno praznovanje v februarju in pa brezplačno letno članarino v federaciji.

Zaradi omejenega števila mest za sodelovanje v fokusnih skupinah, se naj zainteresirani prijavijo do petka, 19. julija, na e-mailu membership@creativeindustriesfederation.com, pri čemer naj dopišejo, v kateri fokusni skupini želijo sodelovati.