fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
PREDSTAVITVE

Kreativne industrije na PODIM 2019 – Kobi med finalisti!

21. maj 2019

Center za kreativnost je letos predstavljal kreativne industrije na največjem in najvplivnejšem start-up dogodku v regiji. Na razstavnem delu PODIM Conference 2019, ki je potekala od 21. do 22. maja 2019, v Hotelu Habakuk, v Mariboru so predstavili naslednji kreativci in kreativna podjetja:

Čestitamo podjetju Hopalai, ki se je s produktom Kobi (učni pripomoček za učenje branja, namenjen otrokom in drugim z disleksijo) uvrstilo med top 5 finalistov za slovenski startup leta 2019!

Izpostavljamo še govornike, ki so na konferenci predstavljali kreativni sektor: Mela Chu (design thinker, ustanoviteljica in CEO podjetja Innovation Consulting BLCKSWN), Tristan Pollock (ustanovtelj SocialEarth in Storefront), Alexis Kopikis (ustanovitelj Sync Project, Krush, Convoq in WorldStreet Vox Studio, Ubuntu Labs in Propel) in David Rose (predavatelj in raziskovalec pri MIT Media Lab, in ustanovitelj podjetij Ditto Labs, Vitality, Ambient Devices, Opholio, Interactive Factory).

Več o kreativnih industrijah na konferenci PODIM 2019 izveste z mobilno aplikacijo PODIM 2019 v razdelku CreativeIndustries, ki si jo lahko naložite na Apple ali Google Storu.