fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
ODPRTI POZIV

Kreativni inkubator se vrača!

Feb - maj 2022

9. jan 2022: rok za oddajo prijav

feb - maj 2022: termin izvedbe

Center za kreativnost februarja 2022 nadaljuje z izvajanjem trimesečnega strukturiranega mentorskega programa, s katerim kreativnim podjetjem, posameznikom in organizacijam omogoča nadgradnjo ključnih podjetniških kompetenc, ki so potrebne za prilagajanje hitrim in močnim strukturnim spremembam v kulturnem in kreativnem sektorju.

 

Vsi tisti, ki s svojo idejo za razvoj produkta šele vstopate na trg, kakor tisti, ki ste na trgu že prisotni in bi radi svoj produkt nadgradili, vam vključitev v Kreativni inkubator prinaša:

  • nadgradnjo podjetniških znanj (zaokrožen program tedenskih izobraževalnih delavnic, kjer bomo obravnavali vse od segmentacije kupcev, izgradnje poslovnega modela in vodenja podjetja do digitalnega marketinga in razvoja prodajnih kompetenc),
  • dodelitev mentorja, ki bo spremljal rast in napredek vaše poslovne ideje v obdobju trajanja programa in vas usmerjal,
  • možnost izbora strokovnega mentorja s specializiranimi znanji, ki odgovarja specifikam vašega produkta,
  • povezovanje in mreženje z ostalimi inkubiranimi podjetji oz. posamezniki, predavatelji, povabljenimi gosti in mentorji,
  • predstavitev vašega produkta pred domačimi in tujimi investitorji ob zaključku programa.

 

Kako se prijavite? Svojo idejo/produkt/storitev nam predstavite v obliki 3-minutnih videopredstavitvev, kjer opišete svojo idejo, problem, ki ga z njo rešujete, velikost trga, stopnjo razvoja in že obstoječe konkurenčne rešitve ter predstavite svojo ekipo.

 

Kreativni inkubator bo potekal od februarja do maja 2022 in je namenjen krativnim podjetjem in posameznikom, ki imajo jasno zastavljeno idejo za razvoj ali nadgradnjo produkta s poslovnim potencialom, natančno določene cilje in vizijo, hkrati pa si želijo prevetriti svoj pogled na že obstoječe poslovanje ali šele vzpostaviti temelje za svojo podjetniško pot.

 

Rok za prijave je podaljšan do 9. januarja 2022!

 

Več informacij o kriterijih in postopku prijave najdete tukaj.

Program kreativni inkubator