fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Projekt

Umetnost v času korone

Pri Koridorju so v začetku tega leta s podporo Centra za kreativnost začeli s projektom Umetnost v času korone. Kot že sam naslov pove, je projekt namenjen diskusiji in mišljenju kulturnega polja v času nedavne epidemiološke krize. Projekt je sestavljen iz dveh glavnih točk. Prvo točko so predstavljale v marcu in aprilu izpeljane delavnice, na katerih so Koridorjeve urednice skupaj s prijavljenimi kritičarkami debatirale o naslovni temi, druga točka pa pravkar poteka in pripada pisanju in oblikovanju esejsko-kritiških besedil, ki bodo čez slab mesec izdana v posebnem digitalnem zborniku. Tega bo mogoče dobiti tudi v tiskani zine obliki na posebnem dogodku v juniju.

 

Zbornik bo v digitalni obliki izšel konec maja ali v začetku junija, njegova izdaja v tiskani obliki pa približno dva tedna kasneje na sproščenem dogodku v centru Ljubljane. O vsem navedenem bomo nadaljnje informacije še pravi čas sporočili preko komunikacijskih kanalov.

 

Več o poteku projekta Umetnost v času korone si lahko preberete tukaj.

Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost in je zasnovan v koprodukciji s Centrom za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže