fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Odprti poziv

Vili Van Style – Poziv za VSE KREATIVCE / OPEN CALL #2

Rok za prijave: 15. apr 2022

S projektom Vili Van Style gradimo mrežo in povezovalno platformo za različne kreativce: Iščemo vse, ki ustvarjate, oblikujete, izdelujete in nudite različne ustvarjalne rešitve s področja kreative.

 

Namen javnega poziva je vzpostavitev baze ustvarjalcev iz različnih kreativnih sektorjev, ki bi si želeli povezati med seboj in sodelovati z Vilijem. V sklopu projekta Vili Van Style vas bomo povabili, da se nam pridužite v video podcastu, kjer boste lahko predstavili svoje delo. V sklopu te prijave je možna tudi vožnja/trip z Vilijem.

 

PRIJAVE ZBIRAMO VSE DO 15. APRILA!

 

KAJ IŠČEMO:

  • Ustvarjalce in kreativce iz vseh področij.
  • Produkte za predstavitev iz Vili Van Style TRIP po dogovoru
  • Kreativce, ki ponujajo storitve in si želijo promocije preko PODCAST-a

 

KDO JE VILI:

Pilotni projekt Vili van Style, ki je zaživel leta 2021, je prvi pop-up kombi v Sloveniji. Gre za butično mobilno trgovino, ki širom Slovenije predstavlja mlade blagovne znamke in gostujoče oblikovalce. Cilj projekta je medsebojno povezovanje oblikovalcev in drugih iz kreativnega sektorja ter inovativna promocija in prodaja.

Vili pa ni le mobilna trgovina, je skupnost, ki nesebično sodeluje in pelje modo naprej! Navdih za projektom je želja po decentralizaciji ponudbe mode v Sloveniji in ozaveščanje potrošnikov o pomembnosti trajnostne mode ter podpore lokalnim blagovnim znamkam.

 

Začeli smo z modo, sedaj pa smo pripravljeni na korak dlje. Pridruži se nam!

 

Za prijavo klikni tukaj.

Projekt je del platforme Centra za kreativnost. Projekt sofinancira Evropska unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže