fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Priporočamo

Administrativni SOS telefon za KKS

Jan - jun 2022

| Vsak torek, 9:00-14:00

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Asociacija bo v okviru projekta KKI: Podpore za razvoj ni nikoli dovolj!, ki ga izvaja v partnerstvu s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo, omogočila ponovno kontinuirano servisno podporo telefonske pomoči.

 

S projektom bodo letošnji izobraževalni in podporno svetovalni program okrepili z dodatnimi termini za telefonsko svetovanje vsak delovni torek.

 

Projekt KKI: Podpore za razvoj ni nikoli dovolj! bo zajemal izvedbo dveh novih delavnic in dveh aktualnih video pogovorov z najatraktivnejšimi temami za sektor s področja administracije, trženja, komuniciranja ipd. Ker pa vemo, da se pri aplikaciji zakonodaje na specifične individualne okoliščine pogosto pojavljajo težave, so v letošnjo izvedbo podpornih storitev vključili tudi telefonsko svetovanje za splošna administrativna vprašanja.

 

Med januarjem in junijem vam bodo v Asociaciji, v času svetovalnega termina, na voljo za razreševanje tovrstnih vprašanj.

 

Pokličete lahko vsak delovni torek med 9. in 14. uro na 01/43 41 244 ali na 051/ 773 611.

 

Več informacij najdete na spletni strani Asociacije s klikom TUKAJ.

Projekt KKI: Podpore za razvoj ni nikoli dovolj! je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže CzK