fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Svetovanje

NA POMOČ! Ples>denar

okt 2020 - jan 2021

Prostori Društva Pekinpah

2. oktober, od 11. do 13. ure

6. november, od 11. do 13. ure

4. december, od 11. do 13. ure

8. januar, od 11. do 13. ure

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Pekinpah v sodelovanju s Centrom za kreativnost vsak prvi petek v mesecu nudi brezplačno svetovanje vsem, ki razmišljate, kako priti do umetniškega projekta ali pa kot že delujoči na uprizoritvenem področju potrebujete pomoč pri specifičnem problemu, s katerim se soočate, na primer v zvezi s produkcijo, distribucijo, promocijo, financiranjem, razvojem konceptov in strategij. Pozivamo tudi tiste, ki vas zanima delovanje na mednarodnih in globalnih umetniških trgih. 

 

Nagovarjamo samostojne umetnike_ce, producent(k)e ali skupine, ki bi radi_e začel_e_i delovati ali delovati bolje na uprizoritvenem/umetniškem področju.

 

Svetovanje bomo prilagodili potrebam in vprašanjem udeležencev in udeleženk – poleg zgoraj navedenega ponujamo odgovore, nasvete ali nadaljnja prevpraševanja tudi o drugih vprašanjih, ki si jih upajte zastaviti. Odprti namreč nismo le ob petkih. 

 

Prijave z vašim vprašanjem in kratkim življenjepisom zbiramo na: bit.ly/33fpCzL  

 

Svetovanja bodo potekala na Trgu prekomorskih brigad 1 v Ljubljani, kjer ima v 5. nadstropju in pisarni 512 prostore Društvo Pekinpah. 

Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

 

Za dodatne informacije pišite na dance@pekinpah.com

 

www.pekinpah.com / www.spiderfestival.com / www.newdance.org

Program Partnerske mreže