fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Spletno izobraževanje

Digitalni marketing v modnem svetu: Anže Frantar

24 in 25. maj 2022

| 16:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Kaj je to digitalni marketing in kako naj ga izkoristim za promocijo modne znamke ob skromnem proračunu? To so pogosta vprašanja, s katerimi se soočajo mladi, pa tudi prekaljeni modni oblikovalci, ki iščejo nove prodajne poti do relevantnih strank. A ker je modni svet nekoliko specifičen, proračuni za promocijo pa izjemno omejeni, moramo biti pri delu še posebej spretni. Kako torej sploh začeti in kakšne rezultate pričakovati? Naj nas vodi, tako kot v modnem svetu, naša lastna kreativnost.

 

Anže Frantar je po začetkih v tradicionalnih medijih ubral digitalno pot in preko bloga o uličnem stilu, modnega novinarstva in odnosov z javnostmi, pristal v digitalnem marketingu. Razvijal je številne domače in tuje blagovne znamke. Danes kot specialist za kreativno-vsebinske koncepte skrbi za rešitve s področja marketinga in prodaje za mednarodno priznana podjetja v agenciji PM, poslovni mediji.

 

Izobraževanje je brezplačno in bo potekalo preko spleta. Za prijavo klikni tukaj.

Projekt je del partnerske mreže platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže