fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Druženje

Druženje ob izidu tiskanega zbornika Umetnost v času korone

21. jun 2022

| 20:00

Trubarjeva hiša literature

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Vabljeni na druženje ob izidu tiskanega zbornika Umetnost v času korone. Po elektronski verziji izhaja le slab teden dni kasneje tudi tiskana. Druženje bo potekalo v torek, 21. junija, od 20. ure dalje v Trubarjevi hiši literature.

 

Zbornik je zaključni del Koridorjevega istoimenskega projekta, v okviru katerega so zadnjih nekaj mesecev raziskovali polje umetnosti in kulture v kriznem času epidemije. Besedila za zbornik so prispevale na projekt prijavljene kritičarke in Koridorjeve urednice, ki so v prvem delu projekta na posebej pripravljenih delavnicah razpravljale o omenjenih temah.

 

Zbornik na kar 80 straneh premleva različne aspekte in fenomene koronakrize. Nekatere le na kratko omeni, o drugih pa so se pišoči na dolgo in široko razpisali. O raznolikosti obravnavanih tem pričajo že naslovi člankov: Svet in Slovenija v luči spremenjenih produkcijskih pogojev, Spremenjena filmska izkušnja, Pogled v prihodnost?, Umetnost je vedno boljša v živo, Ugasnjen mikrofon itn.

 

Povezava do elektronske verzije: https://koridor-ku.si/umetnost-v-casu-korone/

 

Na druženju bo poskrbljeno tudi za pijačo in jedačo.

 

Se vidimo!

Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Program Partnerske mreže