fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Svetovanja

Svetovalnica: Anamarija Rok

21. jan 2022

| 10:00-12:00

Na spletu

prijavi se

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

V sklopu Kreativnega pospeševalnika ta mesec gostimo vsebinsko strateginjo Anamarijo Rok, ki ustvarja v okviru svojega podjetja Content Pixie.

 

V kolikor imate vprašanja v zvezi s pripravo vsebin za vaše spletne objave, da bo ta pritegnil pozornost vaših potencialnih idealnih strank, se prijavite na prost termin.

 

Svetovanja bodo potekala na spletu v petek, 21. januarja 2022, med 10. in 12. uro. Termini so žal že zapolnjeni.

 

Na proste termine svetovalnice se je potrebno predhodno prijaviti. Mesta so omejena, predviden časovni okvir je 20 minut na svetovanje. Svetovanja bodo ptoekala na spletu, pred svetovanjem vam pošljem točen termin in povezavo.

Anamarija Rok

Anamarija Rok je vsebinska strateginja, ki je svojo pot začela kot grafična oblikovalka, nato pa hitro odkrila svojo žilico za vsebinski marketing, s katerim se ukvarja že več kot 10 let. V preteklosti je v Sloveniji sodelovala z večjimi podjetji, kot so ABC Accelerator, Toyota, Isostar, Kragelj, Hausbau, EnaA, nato pa je prevladala ljubezen do potovanj in s tem spodbudila selitev celotnega poslovanja na splet. Življenje digitalne nomadke ji je popolnoma spremenilo pogled na svet in odprlo mnogo vrat, zato se zadnja leta posveča predvsem mentoriranju samostojnih podjetnikov iz celega sveta, ki bi želeli tudi sami preseliti svoj posel na splet in si zagotoviti pasivni prihodek s pomočjo vsebinskega marketinga. Zato, da njeni učenci in stranke dobijo čim bolj relevantne, aktualne in efektivne informacije se redno izobražuje pri najbolj uspešnih podjetnicah, med drugim tudi pri Marie Forleo, Amy Porterfield, Jenni Kutcher, Steph Tylor in Melyssi Griffin.