fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
MENTORSTVO

Svetovalnica: Mito Mihelič

27. nov 2020

| 11:00-15:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

V sklopu Kreativnega pospeševalnika ta mesec gostimo Mita Miheliča, ki je vodja oddelka za oblikovanje strategij pri podjetju Maschinenraum (Viessmann Group) v Berlinu. V dveh sklopih predavanj nas bo popeljal od osnov design thinkinga do kompleksnejših konkretnih primerov uporabe v praksi. Ob delavnici nudimo tudi individualne posvete.

 

Več o Mitu Miheliču v zavihku ‘Predavatelj’.

 

Svetovanja bodo potekala na spletu:

  • petek, 27. november 2020, med 11. in 15. uro

Na proste termine svetovalnice se je potrebno predhono prijaviti. Mesta so omejena, predviden časovni okvir je 30 minut na svetovanje. Žal so vsa mesta za individualna svetovanja zapolnjena.

Mito Mihelič

Mito Mihelič je diplomiral iz vizualnih komunikacij na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani in se dodatno izobraževal na Hasso Plattner inštitutu - School of Design Thinking v Nemčiji ter Univerzi v Tokiu na Japonskem. Je vodja oddelka za oblikovanje strategij (strategy design) pri podjetju Maschinenraum (Viessmann Group) v Berlinu, ki združuje mala in srednja nemška podjetja ter oblikuje iniciative za njihovo sodelovanje. Prav tako je pri Viessmannu, vodilnemu proizvajalcu ogrevalne in hladilne tehnike za gospodinjstva in nerezidenčne objekte na mednarodnem trgu, odgovoren za vpeljavo Design Thinkinga in sorodnih metodologij, ki v ospredje postavljajo uporabnika in ostale deležnike v procesu razvoja in uporabe produktov in storitev. Deluje tudi kot predavatelj na Hasso-Plattner Institute Academy v Postdamu, ter je gostujoči profesor na univerzi Anhalt University of Applied Sciences – Bauhaus campus v Dessau.

Program kreativni pospeševalnik