fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Pop-up trgovina

TRIP #10

6. maj 2022

| 12:00-19:00

Maribor

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Vili potuje!

 

V petek 6. maja gre v Maribor! Na Trgu svobode pri Grajski kavarni bodo vrata mobilne butične trgovine odprta od 12h do 19h. V sodelovanju s Pokrajinskim Muzejem Maribor, ki organizira zdaj že tradicionalni Mesec Mode v Muzeju (MMM) bo petek res MODNI PETEK.

 

Z nami bodo blagovne znamke:

  • JKH identity (Ljubljana) – znamka ženskih oblačil in dodatkov za svobodne in magične ženske. Oblačila krasijo avtorski potiski zgodb in simbolov slovenske dediščine.
  • David Bacali (Zagorje ob Savi) – znamka za urbano bojevnico, inspiracijo črpa iz sodobnega sveta in obožuje plastenje.
  • Ana Cajhen (Domžale) – idelki iz slame obujajo bogato domžalsko slamnikarsko zgodovino, namenjeni so prav vsem in so izdelani iz prave pšenične slamnate kite, zašite na več kot 100 let starem šivalnem stroju.
  • Destilator (Pivka) – je znamka navdihujočih idej in praktičnih rešitev za trajnostno bivanje. V njej nastajajo reciklirani čevlji, denarnice, mape, gumbi in drugi unikatni izdelki v konceptu počasne mode.
  • Bohoheadwer (Celje) – je slovenska znamka ročno izdelanih dodatkov za lase. Vključuje eklektiko starega znanja klobučarske obrti z novimi tehnikami in ponuja svež ter inovativen pogled na to staro obrt.

 

Spremljevalni program:

Ob 16h Modni sprehod po Mariboru, pričetek in konec pri Viliju. Z Majo Hren Brvar si boste lahko ogledali razstavo modnih oblačil in dodatkov ter depo oblačilne kulture v Pokrajinskem Muzeju, se sprehodili po ulicah Maribora in obiskala modne butike.

 

Vabljeni!

Program Partnerske mreže