fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Delavnica

Uspešno komuniciranje produktov, vizij in idej

9., 10. in 11. junij 2020

Maribor, Ljubljana, Koper

15:00-17:00

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje vabi na delavnico Uspešno komuniciranje produktov, vizij in idej.

 

Ustvarjalke* v kulturi in kreativnih industrijah se pogosto srečujejo s tem, da morajo svoje ideje komunicirati potencialnim naročnikom oz. podjetjem in organizacijam. Pri tem se pogosto dogaja, da ustvarjalke komunicirajo tisto, kar same mislijo, da želijo posredovati, v resnici pa bi morale komunicirati tisto, kar od nas klientka pričakuje. Tovrstno komuniciranje je učinkovito in uspešnejše. 

 

Predavateljica bo na delavnici predstavila korake učinkovitega komuniciranja, predstavila bo, kaj zares pomeni uspešno komuniciranje, kako reči ne, toda še vedno priti do odgovora JA ter zakaj je pomemben dober elevator speech  in kako ga pripraviti. Delavnica bo usmerjena tudi v delo na konkretnih primerih. 

 

Delavnica bo izvedena v treh krajih po Sloveniji, in sicer v Kopru, Ljubljani in Mariboru.  Število prijav na delavnico je omejeno na 18 oseb, potrebno pa se je tudi prijaviti, kar storite tako, da pošljete mail na marusa.golob@asociacija.si.  

 

TRAJANJE: Dve uri.

KOTIZACIJA: Udeležba na delavnici je brezplačna.

ROK PRIJAVE: Prijavite se najkasneje do 02. junija na naslov marusa.golob@asociacija.si, kjer jasno zapišite tudi katere delavnice izmed treh se želite udeležiti.

 

Vabljene!

 

* V besedilu uporabljeni in zapisani izrazi v slovnični obliki za ženski spol, se uporabljajo kot nevtralni za vse spole.

Projekt Obveznosti, možnosti in priložnosti za ustvarjalce je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija

9. junij 2020, 15:00–17:00

Maribor, Partizanska 11 (projektna pisarna Centra za kreativnost)

10. junij 2020, 15:00–17:00

Ljubljana, Dalmatinova 4 (sejna soba v šestem nadstropju)

11. junij 2020, 15:00–17:00

Koper, Destradijev trg 11 (v veliki dvorani)

Mag. Mojca Jović, spec. men. poslovanja

Svoje 25-letne poslovne izkušnje je nabirala na različnih delovnih mestih. Podkrepila jih je tudi z izobraževanjem na Harvard Law School in na zasebnih šolah v različnih delih sveta: US, SLO, Švica itd. Predavateljica izvaja tudi poslovni in osebni coaching, kjer s klientkami vsakodnevno rešuje in nadgrajuje komunikacijske veščine pri predstavitvi vizij, idej, argumentacij itd. Teoretiziranje ni njen način dela, konkretni primeri iz vsakodnevnega življenja in uspešni zaključki s pričakovanimi in željenimi rezultati so cilj k kateremu stremi v svojem delu.

Program Partnerske mreže