fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE
Informativno srečanje

WORTH II Info-Session

24. okt 2023

| 11:00

Na spletu

Za prijavo na dogodek se morate naprej registrirat na naši spletni strani.

Center za kreativnost kot ambasador partnerskega projekta WORTH, ki spodbuja sodelovanje med podjetji in oblikovalci, vabi k sodelovanju na inkubacijskem programu, ki izbranim udeležencem ponuja finančna sredstva, mentorsko pomoč, pravna svetovanja in sodelovanja na razstavah. Projekt bo podjetjem zagotavlil med 10.000 in 20.000 EUR finančne podpore.

 

Na online informativnem srečanju boste izvedeli več o odprtem razpisu, inkubacijskem programu, postopku prijave in o tem, kako WORTH podpira oblikovalske rešitve, ki prispevajo k obravnavi globalnih izzivov, pomembnih za Evropo.

 

Program:

  • 11:00 – Predstavitev ambasadorjev projekta partnerstva WORTH v Sloveniji, Srbiji in Bosni in Hercegovini
  • 11:15 – Predstavitev programa WORTH s strani koordinatorice projekta Korinne Molla
  • 11:45 – Vprašanja in odgovori

 

Pobuda WORTH je namenjena ustvarjanju čezmejnega in interdisciplinarnega sodelovanja med oblikovalci, rokodelci, proizvajalci, tehnološkimi in novoustanovljenimi podjetji za razvoj edinstvenih in vrhunskih izdelkov v sektorjih: moda in tekstil, obutev, krzno in usnje, pohištvo/dekoracija doma/arhitektura, dodatki in nakit.

 

Partnerski projekt WORTH II je v prvih dveh razpisih dosegel izjemen uspeh. V tretji ediciji razpisa bo izbranih 67 novih projektov.

 

Informativni dogodek bo potekal 24. oktobra 2023 ob 11:00. Za prijavo na dogodek klikni TUKAJ.

 

Prijave na razpis so odprte do 27. novembra 2023.