fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

HeritageLab: prijave so odprte!

HeritageLab: prijave so odprte!

Imaš poslovno idejo na področju kulturne dediščine? Veš, kje se skrivajo priložnosti za dober posel ob sočasnem ohranjanju kulturne dediščine? Imaš ekipo, ki lahko s teboj to idejo uresniči?

HeritageLab je celosten inkubacijski program, ki po korakih razvija potencialne lokalne kulturne dediščine. Namenjen je mladim iz majhnih in srednje velikih krajev, ki želijo z novim razumevanjem dediščine graditi inovativne poslovne ideje in storitve.

 

Iščejo motivirane ekipe s podjetniško idejo na področju kulturne dediščine, ki želijo ob strokovni podpori svojo idejo pripeljati do uspešne implementacije za nadaljnjo poslovno rast.

 

V dediščinskem laboratoriju bo izkušena ekipa mentorjev in poznavalcev dediščine podprla tri do pet ekip in idej na poti do uspeha. Z mentorsko pomočjo, prostori za sodelo, osnovnim financiranjem, podporo pri razvoju ideje in iskanju virov financiranj ter drugo marketinško, oblikovalsko, organizacijsko, računovodsko in pravno pomočjo bodo ekipe razvijale svoje potenciale na svoji podjetniški poti.

 

Zavod za inovacije v dediščini (ID20) v okviru projekta HeritageLab poleg profesionalne mentorske podpore nudi:

  • žepnino (200EUR + 800EUR za izbrano skupino),
  • prostor za sodelo v inspirativnih prostorih (jašek Inzaghi, Idrija),
  • podporo pri prijavi na razpise,
  • družabne dogodke (druženja, izleti, delavnice),
  • 14-dnevna informiranja o priložnostih (aktualni razpisi, dogodki).

 

 

Prijavi se do 27. aprila 2021!

RAZPISOVALEC

Zavod ID20

ŽEPNINA

do 1.000 EUR

ROK ZA PRIJAVE

27. apr 2021