fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

Mentorska shema Distributed Design 2024

Mentorska shema Distributed Design 2024

Pridružite se mentorski shemi Distributed Design – pobudi, ki spodbuja sodelovanje in izmenjavo znanja v ustvarjalni skupnosti!

Distributed Design ponovno vabi k sodelovanju v mentorski shemi. Gre za pobudo, ki spodbuja sodelovanje in izmenjavo znanja znotraj ustvarjalne skupnosti. Program združuje izkušene mentorje in ambiciozne oblikovalce in ustvarjalce ter ustvarja platformo za podporo in strokovni razvoj.

 

Mentorska shema Distributed Design ponuja edinstveno priložnost za povezovanje z izkušenimi strokovnjaki, ki vam lahko zagotovijo dragocene vpoglede in svetovanja. S prilagojenimi mentorskimi sejami, delavnicami in priložnostmi za mreženje bodo udeleženci pridobili orodja, potrebna za uspeh v svetu oblikovanja.

 

Če želite sodelovati, se prijavite z enominutnim videoposnetkom, v katerem pojasnite svoje motivacije in pričakovane rezultate.

 

Prijave sprejemajo do 30. aprila 2024. Do tega datuma bodo prijave nenehno pregledovali in izbirali najboljše, zato vam svetujemo, da prijavo oddate čim prej in si s tem zagotovite več možnosti, da bodo vaša prijava prej pregledana in izbrana.

 

Predstavitve mentorjev so dostopne na povezavi >>

 

Pridružite se in se podajte na transformativno pot, ki vam bo omogočila, da dosežete svoj ustvarjalni potencial!

Razpisovalec

Distributed Design

Rok za prijavo

30. apr 2024