fbpx

Vpiši, kar iščeš …

ZAPRI ISKANJE

Mentorska shema Distributed Design

Mentorska shema Distributed Design

Pridružite se mentorski shemi Distributed Design – pobudi, ki spodbuja sodelovanje in izmenjavo znanja v ustvarjalni skupnosti!

Distributed Design predstavlja mentorsko shemo – pobudo, ki spodbuja sodelovanje in izmenjavo znanja znotraj ustvarjalne skupnosti. Program združuje izkušene mentorje in ambiciozne oblikovalce in ustvarjalce ter ustvarja platformo za podporo in strokovni razvoj.

 

Mentorska shema Distributed Design ponuja edinstveno priložnost za povezovanje z izkušenimi strokovnjaki, ki vam lahko zagotovijo dragocene vpoglede in svetovanja. S prilagojenimi mentorskimi sejami, delavnicami in priložnostmi za mreženje bodo udeleženci pridobili orodja, potrebna za uspeh v svetu oblikovanja.

 

Če želite sodelovati, se prijavite z enominutnim videoposnetkom, v katerem pojasnite svoje motivacije in pričakovane rezultate.

 

Razpis traja do sredine oktobra. V tem obdobju bodo prijave nenehno sprejemali in pregledovali prispevke, zato vam svetujemo, da svojo prijavo oddate čim prej in si s tem zagotovite več možnosti, da bodo vaša prijava prej pregledana in izbrana.

 

Pridružite se in se podajte na transformativno pot, ki vam bo omogočila, da dosežete svoj ustvarjalni potencial! Prijavi se tukaj >>

Rok za prijavo

sredina oktobra